PROJE KAPSAMINDAKİ İLK HAREKETLİLİK: VİYANA

PROJE KAPSAMINDAKİ İLK HAREKETLİLİK: VİYANA

Okulumuz tarafından yürütülen 2020-1-TR01-KA101-081252 nolu "Öğrenci Koçluğu ve Yabancıların Entegrasyonu" başlıklı Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği projesi kapsamında okul yöneticileri ve öğretmenlerden oluşan 8 personelimiz Avusturya'nın başkenti Viyana'da bir hafta süreli "Öğrenci Koçluğu" eğitimi aldılar.

 

Öğrenci koçluğu eğitimine katılan öğretmenlerimiz, öğrencilerin sorunlarıyla daha kolay bir şekilde baş edebilmesini sağlayacak yöntem ve teknikler öğrenmenin yanı sıra öğrencilerin başarı düzeyini arttıracak çalışma planları hazırlama ve bu planların takibi ile ilgili yöntemler hakkında da bilgi sahibi oldular. Bu eğitime katılan öğretmenlerimiz elde etmiş olduğu bilgi beceri ve deneyimlerin okul genelinde yayılmasını sağlamak için tek şubelerine diğer meslektaşları ile paylaşarak bu kazanımların okul geneline yayılmasına sağlayacaklar.

Viyana'da bir hafta süreyle eğitim etkinliklerine katılan öğretmenlerimiz Eğitim saatleri dışında yapılan kültürel etkinlikler tarihi ve turistik amaçlı ziyaretlerle Avrupa kültürünü tanıma ve kültürümüzü tanıtma imkanı yakalamıştır.

 

27.07.2021 1216

27-07-202127-07-2021