Okulumuzun Gezi Kulübü öğrencileriyle beraber İstanbul Modern Sanat Müzesini ve Rahmi Koç müzesini ziyaret ettik.

19.01.2024 275

Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü olarak çıktığımız yolculuğumuzda ilk durağımız İstanbul Modern Sanatlar Müzesi oldu. Resim sanatının tuvalden, kağıttan, boyadan, fırçadan bağımsız, hayal gücümüzün sınırlarını aşan teknik ve yöntemlerle ifade edilebileceğini görmek, incelemek, farklı bakış açılarının da olabileceğini bilmek genç zihinlerimize ilham oldu.

İkinci durağımız olan Rahmi Koç Müzesi'yle yakın geçmişe küçük bir yolculuk yaptık. Makinelerin gelişimini görmek zihinlerimizde gelecekte neler olabileceğine dair merak uyandırdı.

Bazı öğrencilerimiz "geçmişe dönme, orada kalma" isteğinde bulunsalar da eğlenceli, ilham ve mutluluk verici bir gezi olduğu konusunda hemfikiriz.

19-01-202419-01-202419-01-202419-01-2024